Algemene voorwaarden

Voorbehoud:
– Prijzen, maten, afmetingen, en overige productinformatie is onder voorbehoud van vergissingen, zet- en drukfouten.
– Kleuren op de afbeeldingen kunnen mogelijk afwijken van het daadwerkelijke product.
– Wanneer een artikel tijdelijk is uitverkocht, wordt u hiervan direct op de hoogte gesteld en zal Whiskykast.nl alles in het werk stellen zo spoedig mogelijk te leveren. Mocht Whiskykast.nl door overmacht niet kunnen leveren dan komt uw bestelling te vervallen.


Prijzen en Verzendkosten:
Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW. Voor het versturen van bestellingen worden verzendkosten in rekening gebracht.
– Bij aankopen van onze meubels worden verschillende tarieven per product in rekening gebracht (verzendkosten), deze tarieven ziet u verschijnen bij het afrekenen van het product.
U kunt er ook voor kiezen om uw product zelf op te halen, voor deze service worden geen kosten in rekening gebracht.


Betaling:
Het is mogelijk om te betalen middels iDEAL.
Bij betalingen via iDEAL wordt het factuurbedrag direct van de koper zijn/haar bankrekening afgeschreven.
Dit bedrag zal direct op de bankrekening van Whiskykast.nl worden bijgeschreven.
Zodra de betaling is ontvangen zal de order in verwerking gaan. Alle orders waarvan de betalingssessie tussentijds wordt afgebroken zullen niet in behandeling worden genomen.


Levering en Montage:
Alle meubels waarvan de massa minder is dan 20 kg worden verstuurd via PostNL.

Voor meubelen waarvan de massa meer is dan 20 kg geldt het volgende:
Meubelen worden met een externe transporteur bezorgd middels drempelleveringen. De internetafnemer draagt zelf zorg voor het plaatsen van de aangeschafte meubels. Onze meubels worden verkocht zoals ze te zien zijn op de product afbeeldingen, deze worden dus kant en klaar afgeleverd. De afnemer is zelf verantwoordelijk voor het naar binnen kunnen van de meubelen. Eventueel bijkomende kosten voortkomende uit het niet naar binnen kunnen van de meubelen zijn voor rekening van de afnemer. Indien een aankoop bestaat uit meerdere orderposities met verschillende levertijden, zal de langste levertijd aangehouden worden. Deelleveringen gaan in overleg met de afdeling planning van desbetreffende externe transporteur.


Levertijden: 
Op alle producten van Whiskykast.nl geldt een levertijd van 4-7 werkdagen, het kan zijn de u de producten eerder in huis heeft maar dit hangt van het aantal meubelen wat wij op dat moment op voorraad hebben.


Garantie en Reparatie: 
De garantieperiode die wij geven op onze meubelen bedraagt 6 maanden, alle elektriciteit valt niet onder deze garantie.

Gegronde klacht
Een klacht is gegrond als deze niet veroorzaakt is door:

– Onredelijk gebruik
– Gebruik voor commerciële doeleinden
– Gevolg door onoordeelkundig of oneigenlijk gebruik
– Onjuiste opslag of onderhoud door koper of door derden
– Door professioneel gebruik
– Het werken van hout
– Krom trekken van hout

Gezien het gaat om houten meubelen, willen wij u erop wijzen dat het hout kan gaan werken. In de winter zal het, wanneer de luchtvochtigheid in huis aan de lage kant is, enigszins krimpen. Dit trekt weer weg als de luchtvochtigheid weer toeneemt. Ideaal is een luchtvochtigheid tussen de 50 en 65%. Wij geven geen garantie op het eventuele werken/kromtrekken van het hout.

Reparatie
De duur van een reparatie proberen wij altijd binnen 1 week op te lossen. Wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak om het meubel opnieuw in ontvangst te nemen. Daarbij geven wij de extra service om dit mogelijk in de avonduren te laten plaatsvinden van 18.00 tot wel 22.00 uur.

Bij een reparatie dient het product via eigen vervoer (of via een postbedrijf) gebracht te worden naar onze werkplaats in Leeuwarden.


Retourneren: 
U kunt aankopen van Whiskykast.nl niet retourneren, omdat alle producten worden aangepast naar de wensen van de klant kunnen onze producten niet worden geretourneerd.