Bestellen & levering

Bestellen:
Het is mogelijk om te betalen middels iDEAL.
Bij betalingen via iDEAL wordt het factuurbedrag direct van de koper zijn/haar bankrekening afgeschreven.
Dit bedrag zal direct op de bankrekening van Whiskykast.nl worden bijgeschreven.
Zodra de betaling is ontvangen zal de order in verwerking gaan. Alle orders waarvan de betalingssessie tussentijds wordt afgebroken zullen niet in behandeling worden genomen.


Levering:
Alle meubels waarvan de massa minder is dan 20 kg worden verstuurd via PostNL.

Voor meubelen waarvan de massa meer is dan 20 kg geldt het volgende:
Meubelen worden met een externe transporteur bezorgd middels drempelleveringen. De internetafnemer draagt zelf zorg voor het plaatsen van de aangeschafte meubels. Onze meubels worden verkocht zoals ze te zien zijn op de product afbeeldingen, deze worden dus kant en klaar afgeleverd. De afnemer is zelf verantwoordelijk voor het naar binnen kunnen van de meubelen. Eventueel bijkomende kosten voortkomende uit het niet naar binnen kunnen van de meubelen zijn voor rekening van de afnemer. Indien een aankoop bestaat uit meerdere orderposities met verschillende levertijden, zal de langste levertijd aangehouden worden. Deelleveringen gaan in overleg met de afdeling planning van desbetreffende externe transporteur.


Verzendkosten:
Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW. Voor het versturen van bestellingen worden verzendkosten in rekening gebracht.
– Bij aankopen van onze meubels worden verschillende tarieven per product in rekening gebracht (verzendkosten), deze tarieven ziet u verschijnen bij het afrekenen van het product.
U kunt er ook voor kiezen om uw product zelf op te halen, voor deze service worden geen kosten in rekening gebracht.


Levertijden: 
Op alle producten van Whiskykast.nl geldt een levertijd van 4-7 werkdagen, het kan zijn de u de producten eerder in huis heeft maar dit hangt van het aantal meubelen wat wij op dat moment op voorraad hebben.